sunnuntai 6. tammikuuta 2013

6.1.2013 eli costa rica so far

Ok eli kirjotan jotain matkani kohokohtia tanne silla aikaa ku oon poissa, ja jos satun koneelle paasemaan.

Eilen siis saavuin tanne, asun nyt San Pedrossa, ihan San Josen vieressa. Pelkasin et taa on ihan landella mut taa on semi lahella kaikkee.

Aamulla herasin mukamas pirteena auringonnousuun, ja kuvittelin ensin nukkuneeni ainakin 11 asti mut kello oliki vasta 6.15 ... kroppa suomiajassa?? anyway, kiva yllatys oli se, etta kun kurkkasin hostellisangyn ikkunasta, niin nenan edessa oli - suorastaan tyrkylla - vuori, joka oli niin korkea, etta huippu oli pilvien peitossa... etta morjens niille briteille, joiden en oo nahny tanaan tekevan muuta kuin syovan tai katsovan leffaa telkkarista..

Tanaan aamupaivan hengasin hostellisankynaapurin, etela-korelaisen opettajan kanssa ja se naytti paikkoja ja syotiin lounas yhessa. Sairasta, jotain costa ricalaista keittoa, jossa oli lihan lisaksi mm. banaania, paarynaa ja muuta "pienta kivaa" seassa. Oli kyl tosi hyvaa, mut olin niin peloissani ruokamyrkytyksesta (koska oli seissy siin tarjol varmaa semi kauan...) etten uskaltanu syoda ahkya... no anyway oli ihan mukava muija :) En (viela) pyytany sita translateemaan mulle Gangnam stylee, mut ehka huomenna... tai sit en kehtaa :)

no mitas muuta, koska olin jo e-korelaisen turistin kanssa vieraillut mm. paikallisessa kirkossa niin piti paasta vielakin syvemmalle kulttuuria, joten lahdin mukaan, kun 3 uutta hostellinaapuria ( afganistanilainen ja  espanjalainen poika ja  kanadalainen tytto) pyys mukaan kattomaan vikaa paivaa nationál fiestasta. En mitenkaan voinu vastustaa kiusausta, vaikka takana oli eri lyhyet younet ja hirvee matkustus.. mut hyva seura houkutti! ja mentiinkin sinne, siel oli fireworks ja härkäjuoksua. pelkasin eka et se ois ollu niinku bullfightingia mut oliki vaa semmost, et joku 50 ihmista oli semmosel areenal ja juoksi harkaa karkuun...sairasta !!!!! niin ja tietenkin se, keta harka iski, ni se sai rahaa palkinnoks... haha naytti semmoselt touhult, mita madventures luultavasti kuvais jos olisin siella, pidin silmat auki mut ei poikia nakyny...no palasin takas sitte tanne hostellille.

Huomenna on orientaatio tyohon :) pitas myos ostaa pre paid liiittyma puhelimeen ni ei maksais minuutin puhelut yli 3e :S ...

kirjotan matkapaivakirjaa itelleni ni kirjotan sinne enemman :)
laitan kuvia jos jaxaa ..

ps. kanadalainen tytto tosi cool se on kans jacóssa samaan aikaan ku ma.. ehka potentiaalinen surffiopettaja ? (muun surffauksen lisaks :D)

pps. jenkkien espanja-aksentti on huvittava

ppps. lentokoneessa meinasin masentua, kun kaikki (tai 99%) matkusti pareittain tai perheen kanssa, vaikka teinkin tuttavuutta mm. Sheffieldilaisen pariskunnan kanssa (mies myy kiipeilytarvikkeita, ah..).. onneks taalla sen sijaan paljon ihmisia, jotka matkalla yksin..huh im not alone after all

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti