torstai 17. tammikuuta 2013

17.1. eli kuulumisia part 2

Huh, oon ollut nyt kipeana pari paivaa (aivan mahtavaa tulla toiselle puolella maapalloa sairastamaan!!) ja toivon, etta nyt alkais jo olo parantua... Ehka vain flunssa mutta paansarky ei meinaa loppua :/ Eilen kuitenki oli jo vahan parempi, joten en mitenkaan malttanut enaa -pitkan odotuksen jalkeen- olla paikoillani, joten vuokrasin laudan tunniksi ja whiuuuu se oli menoa! Vesi oli TOSI crappyy eli taynna kaikkee roskaa (hiekkaa ja muuta kivaa) joten ei ollu iha nii hienoa ku odotin mutta ainaki paasin ylos taas muutaman kerran :)

(Valkoinen mutaatio rannalla... en tajuu miks oon nain A4)

Yks paiva tassa kyllastyttiin tohon turtle camppiin koska ei saada vapaa-ajalla oikeestaan lahtee "rajojen" ulkopuolelle, joten saantoja oli pakko vahan soveltaa ja ylitettiin krokotiilijoki nro 2 (laskuveden aikana joten ei vaarallista) ja kaytiin yksilla Beach barissa El Castillossa. Nahtiin matkalla mm. 2 vyotiaista!!!! siistii :D Siel oli tosi kivan oloinen hostelli jossa ajattelin ensin viettaa yon, koska siihen semi lahelle tulee oisin krokotiileja ja olisin halunnu nahda yhden, mut voi olla etten ehdikaan sinne, silla ajattelin lauantai-aamulla lahtea Monteverdeen (cloud forest- mesta, "pìlvimetsa" eli melkein ku sademetsa, tosi paljon erilaisia lintuja ja elaimia ja muutenki tosi suosittu vaelluskohde, jossa useita polkuja ja jarjestettyja retkia...) Ajattelin olla siela pari yota ennen Jacoa (surffikoulumesta).. Toivon, etta saan vaan hostellihuoneen ja bussit jarjestettya,... ei oo helppoa mut toivotaan parasta :D nimim. espanjankielen taidot jaaneet kotiin.....

 (Beach Bar; mina, Jasmin (saksa) Allie (USA) ja Lisa (ruotsi) ja Imperial-kaljat... maistu ihan ok parin viikon jalkeen ja muutenki helteessa...)
(Mina -A4- ja Jasmin..)

Ei olla pariin paivaan leirissa jouduttu (onneks) kantamaan hiekkaa aamulla (sandbagging, tosi raskasta!) vaan esim ollaan siivottu rantaa ja keratty roskia... Tassa yksi roskasakki, joita oli siis yhteensa n. 20.. Ranta on n.3 km pitka... Mika saa ihmiset heittamaan roskansa luontoon ja mereen? Please...


Nyt siis peukut pystyyn etta paranen, ja saan jarkattya itseni Monteverde backpackers - hostelliin ja muutenkin bussit ja kaikki jarjestettya.... Ciau!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti